Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα για δωρεά βιβλίων.27/3/2016
Αγαπητοί φίλοι/ες
       Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να διοργανώσει το 5ο κατά σειρά Bazaar βιβλίου τον ερχόμενο Απρίλη στο Αρχοντικό Ζαφειρίου  , με αποκλειστικό σκοπό τα έσοδα του να διατεθούν για την στήριξη άπορων οικογενειών της περιοχής μας. 
   Για τον λόγο αυτό θα σας παρακαλούσαμε  εάν και εφ΄όσον έχετε την δυνατότητα και την διάθεση να μας προσφέρετε κάποιο ή και κάποια βιβλία , προκειμένου να διατεθούν  στο εν λόγω Bazaar .
Με την διοργάνωση κάθε Bazaar βιβλίου επιδιώκουμε  αφ΄ενός μεν να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να αγοράσουν εξαιρετικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, αφ΄ετέρου δε τα έσοδα του να διατεθούν για τον σκοπό που προαναφέραμε.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά  τα χρόνια το Κέντρο Πολιτισμού  « Ιωλκός» αναπτύσσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις και τα έσοδα τα οποία προκύπτουν από αυτές στο μεγαλύτερο βαθμό διατίθενται στο τομέα της κοινωνικής παρέμβασης και αυτό γιατί απόλυτη πεποίθησή μας είναι   ότι ο Πολιτισμός  μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε ότι έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.
                                Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας .
                                                Η πρόεδρος
                                        Αδαμαντία Μουτσινά 

Για περισσότερες πληροφορίες
στο τηλ. 6978 873637   και 6944 351855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου