Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αρχιαιρεσίες Κυριακή 5 Νοεμβρίου.




ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ                                                                               
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ                                                                                  
           «ΙΩΛΚΟΣ»
            
                                      Ανακοίνωση
      Αγαπητά μέλη
Tο Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός» , όπως πολύ καλά γνωρίζετε , τα τελευταία έξη χρόνια περίπου , δραστηριοποιείται στο χώρο του Πολιτισμού και της Κοινωνικής Παρέμβασης με πολύ σεβασμό, συνέπεια και σημαντική επιτυχία.
   Αυτό το έχουμε πετύχει με την δική σας συμβολή και στήριξη και γιαυτό άλλωστε συνεχίζουμε. Παρ΄ όλα τα πενιχρά οικονομικά μας δεδομένα , αφού μειώσαμε και την συνδρομή, στο  ένα ευρώ μηνιαίως, προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να πραγματοποιούμε ποιοτικές εκδηλώσεις  με μεγάλη αποδοχή από τους πολίτες , όπως επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα να στηρίζουμε με τρόφιμα κάποιες οικογένειες της περιοχής μας , οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 Για το ερχόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου 2017, ημέρα ,  Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού σχολείου στην Ανακασιά, έχουμε προγραμματίσει τις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας .
   Σας καλούμε να παρευρεθείτε όχι μόνο για να ψηφίσετε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  , αλλά κυρίως να βρεθούμε να συζητήσουμε , να ακούσουμε τις προτάσεις σας, τις  σκέψεις σας .
Πεποίθησή μας είναι, ότι μόνο μέσα από την συμμετοχή και τη συλλογικότητα , μπορούμε να προχωρήσουμε αποτελεσματικά!!!!!
΄Οποια από τα μέλη μας , ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν να το δηλώσουν στα παρακάτω τηλέφωνα.
Σας περιμένουμε
                                                                                    Από το Δ.Σ

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες στα τηλ.  6978 873637 , 6944 478675 , 6977 201373

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου